Construction & Design

Kryefaqja

“ALBATROP CONSTRUCTION & DESIGN sh.p.k” Ofron ndertime me struktura metalike te objekteve industriale, civile, etj., sipas parametrave bashkekohore, si dhe prodhime te linjes “Ferro battuto”, interiere, esteriere dhe struktura dekorative me dizajne te perzgjedhura nga profesioniste. Tek ne do te gjeni stilin klasik te arredimit. Intimitet dhe ngrohtesi! Kombinime te hekurit me drurin, xhamin, mermerin etj.

punime-hekuri-te-rrahur-1